APAQ 130 – Uusi moderni lämpötilalähetin, joka on suunniteltu helppokäyttöiseksi

INOR tuo nyt markkinoille lämpötilalähettimen APAQ 130, uusi moderni lähetin mittauksiin Pt100- ja Pt1000-antureilla. Uusi lähetin on saatavana kahtena mallina, APAQ C130 asennettavaksi kytkentäkoppaan ja APAQ R130 DIN-kiskoon. APAQ 130:lle on ominaista helppokäyttöisyys. Unohda kalliit ohjelmointityökalut tai kiinteät työasemat. Älypuhelimellasi voit helposti ohjelmoida lähettimen langattomasti NFC:n kautta.

APAQ 130 korvaa useiden vuosien ajan markkinoilla olleet APAQ-H ja APAQ-L lähettimet.
”Koska ala digitalisoituu, meidän on nykyaikaistettava ja digitalisoitava tuotevalikoimaamme. APAQ 130:n avulla olemme kehittäneet helppokäyttöisen lähettimen, jolla on erinomainen suorituskyky edulliseen hintaan ”, kertoo KROHNE INORin tuotepäällikkö Mikael Schiller.

Erityistä

Suuri luotettavuus ja vakaus pitkällä aikavälillä
APAQ 130:lla on vankka rakenne, jonka johdosta ulkoisilla vaikutuksilla, kuten ympäristön lämpötilalla, värähtelyllä, kosteudella ja EMC-häiriöillä, on minimaalinen vaikutus mittaustulokseen. Pienin poikkeama ± 0,05 ° C tai ± 0,05% tarkkuudesta / vuosi vähentää kalibrointitarvetta.

Kompakti muotoilu helppoon asennukseen
APAQ 130 erottuu kompaktilla rakenteellaan. Kytkentäkoppaan asennettava on vain 10,5 mm korkea ja se voidaan asentaa helposti kaikkiin DIN B-liitospäihin. Kiskoon asennettavan version leveys on vain 6,3 mm, mikä säästää arvokasta tilaa kaapissa.

Korkea laatu
APAQ 130 on rakennettu INORin uusimmalle lähetysalustalle hyödyntämään tehokkuutta ja vastaamaan asiakkaan digitalisointitarpeita. Rakentamalla jo vakiintuneelle ja hyväksi havaitulle alustalle varmistamme, että lähettimet täyttävät INORin tavaramerkin laadun.

Täysi hallinta ohjelmoinnista
INOR Connect -sovelluksessa voit helposti tallentaa ja jakaa ohjelmointitietoja kollegoidesi kanssa. Ohjelmointi ei ole koskaan ollut näin helppoa.

APAQ C130 och APAQ R130
APAQ C130 och APAQ R130
Menu

Yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?